Namık Kemal İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda mesleki ve genel eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, üretken, araştırmacı, kendisi ile barışık, sorumluluk sahibi bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak, toplumsal mutluluğun ve kalkınmanın anahtarı konumunda olan nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde; Türk Milletinin çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olmasına; aklın ve bilimin ışığında, vermiş olduğumuz hizmet alanında ülkemizin kalkınması ve çağdaş dünyada hak ettiği yeri alması için öğrencilerimizi topluma yararlı bir birey olarak, en iyi şekilde, teknik eleman yetiştirmede katkıda bulunmak.

Başarılar: 2011-2012 öğretim yılı kız voleybol ilçe birinciliği

Isınma: klima